Condicions Legals

Uneix‐te a nosaltres i.... a PEDALAR!!!!

1. Objecte.

Aquestes condicions legals regulen l’ús i les condicions d’accés del lloc web www.clubciclistabellver.com (d’ara endavant el “lloc”), pàgina web propietat de “Club Ciclista Bellver”, (d’ara endavant “El Club”).

Llegir punts

1.1. L’ús o l’accés a aquest lloc implica que vostè (d’ara endavant “usuari”) reconeix haver llegit i comprès les presents condicions legals d’ús, i acorda complir-les totalment.

1.2. La finalitat del lloc és exclusivament la de donar a conèixer els esdeveniments, productes i serveis de “El Club”, mostrar informació i novetats relacionades amb l’activitat de “El Club” i oferir un mitjà de contacte amb “El Club” als usuaris per al desenvolupament de les seues funcions i serveis.

1.3. Si vostè com a usuari no està d’acord amb alguna de les condicions presents haurà de deixar d’accedir a aquest lloc.

2. Dades identificatives i propietat del Lloc.

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les dades següents: El Club titular de www.clubciclistabellver.com es Club Ciclista Bellver. Contacte:

Per contactar amb nosaltres clica aquí.

3. Funcionament del lloc.

En aquest apartat s’especifica el funcionament de www.clubciclistabellver.com.

Llegir punts

3.1. “El Club” es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, unilateralment i sense necessitat de notificació prèvia als seus usuaris, els productes, els continguts, l’estructura, el funcionament o les condicions d’accés d’aquest lloc.

3.2. No obstant això, els usuaris del lloc són conscients i accepten que part de la informació que conté podria ser incorrecta, estar incompleta o antiquada, o contenir errors tipogràfics. “El Club” no està obligada a actualitzar el contingut d’aquest lloc web i no serà responsable de la no-actualització de la informació. És de responsabilitat exclusiva de l’usuari avaluar l’exactitud i/o utilitat de qualsevol informació, consell, opinió, o qualsevol altre contingut disponible a través d’aquest lloc.

3.3. Així mateix, “El Club” es reserva el dret a suspendre temporalment, sense necessitat de previ avís, l’accés a aquest lloc per realitzar operacions de manteniment, actualització, millora o de reparació.

3.4. Està prohibit que l’usuari utilitzi aquest lloc web per a l’enviament, la transmissió o la publicació de qualsevol material il·legal, amenaçador, calumniós, difamatori, propagandístic, escandalós, obscè, pornogràfic, o qualsevol altre material que pogués donar lloc a responsabilitats civils o penals conforme a la legislació aplicable, fets dels quals en qualsevol cas serà responsable l’usuari.

3.5. “El Club” tampoc garanteix que aquest lloc web o els servidors que l’allotgen estiguin lliures de virus i d’un altre tipus de programari potencialment perillós, així com la disponibilitat, continuïtat, utilitat i infal·libilitat del funcionament d’aquest lloc, dels seus serveis o dels seus serveis continguts; ni la licitud, fiabilitat o utilitat de la informació i continguts subministrats per tercers a través daquest lloc.

3.6. Amb caràcter general, només podran utilitzar aquest lloc les persones físiques i jurídiques amb capacitat jurídica suficient d’acord amb la legislació aplicable. De manera excepcional podran utilitzar el lloc menors d’edat que hagin obtingut prèviament l’autorització dels pares o tutors legals, els quals seran responsables de l’ús que el menor a càrrec seu faci del lloc.

4. Comportament dels usuaris. Prohibicions.

Normativa per regular el comportament dels usuaris dewww.clubciclistabellver.com.

Llegir punts

4.1. L’ús dels continguts i serveis oferts per El Club serà sota l’exclusiu risc i responsabilitat de l’usuari.

4.2. La companyia no assumeix cap deure o compromís de verificar ni vigilar els continguts i informacions introduïts pels usuaris.

4.3. L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web i tot el seu contingut i serveis d’una manera diligent, sempre amb subjecció a la Llei, als bons costums, ia les presents condicions generals, mantenint sempre el respecte pels altres usuaris.

4.4. Així mateix, l’usuari es compromet a fer un ús adequat dels materials i informacions continguts al lloc web, no emprant-los per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers, o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualssevol altres normes de l’ordenament jurídic aplicable, essent l’únic responsable davant d'”El Club” ia tercers per l’incompliment del que s’estableix aquí.

4.5. L’usuari es compromet a no transmetre, introduir, difondre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus de material i informació contraris a la Llei, a la moral, a l’ordre públic ia les presents condicions generals d’ús.

4.6. En tot cas, l’usuari haurà d’aportar sempre una informació veraç que no pugui portar a cap tipus de confusió, així com dades identificatives correctes, i mai suplantant tercers o en nom d’aquests.

4.7. En relació a la infracció de qualsevol irregularitat, recordeu que l’adreça IP del vostre ordinador queda registrada pel simple accés al nostre lloc web.

5. Zones protegides del lloc web.

En aquest apartat es regula l’accés a zones protegides o restringides de www.clubciclistabellver.com.

Llegir punts

5.1. Generalment per a l’accés als continguts de “El Club” no caldrà la subscripció o registre de l’usuari.

5.2. La utilització de determinats serveis podrà estar condicionada a l’obtenció prèvia de determinades dades personals mitjançant el registre de l’usuari. Aquest registre sefectuarà en la forma expressament assenyalada al lloc web.

5.3. Aquest lloc pot contenir zones d’accés restringit, protegides per identificadors i contrasenyes o altres mecanismes de seguretat. L’usuari no intentarà accedir a aquestes zones d’accés restringit si no està degudament autoritzat per “El Club”, ni intentarà defugir o manipular els mecanismes de protecció establerts per aquesta.

5.4. L’usuari que hagi estat autoritzat per “El Club” per accedir a alguna d’aquestes zones protegides serà l’exclusiu responsable de mantenir en estricte secret, i no divulgar a tercers, els identificadors, les contrasenyes i altres mètodes de seguretat que “El Club” posi a la vostra disposició per accedir a les zones protegides. L’usuari serà, doncs, l’únic responsable dels danys que es derivin de no mantenir en secret els mecanismes de seguretat esmentats.

5.5. Es comunica a lusuari que lintent daccés no autoritzat a les zones daccés restringit daquest lloc pot estar subjecte a responsabilitat civil i/o penal.

6. Propietat intel·lectual i industrial.

Llegir punts

6.1. Tots els continguts del lloc, incloent, a títol enunciatiu i no limitatiu, les marques comercials, logotips, gràfics, imatges, arxius de so i vídeo, programari, codi de programació, textos, icones, i els noms que identifiquen serveis (d’ara endavant “els materials”) o bé són propietat de “El Club” i estan protegits per la legislació vigent en matèria de drets de propietat intel·lectual i industrial, o bé són distribuïts per internet com a “lliures de drets”.

6.2. L’accés de l’usuari a aquest lloc no implica cap tipus de renúncia, transmissió ni cessió, total o parcial, dels drets de propietat esmentats, per aquesta raó, l’accés a aquests continguts o elements no atorga, en cap concepte, a l’usuari la possibilitat de la seva còpia, venda, modificació, reproducció, publicació, cessió, transmissió, o creació de nous productes o serveis derivats de la informació i elements propis continguts aquí.

6.3. És per això que l’usuari d’aquest lloc no podrà, excepte prèvia autorització expressa i per escrit de “El Club”, copiar, distribuir, descarregar, modificar, suprimir, esborrar, alterar, publicar, transmetre, o aprofitar-se de qualsevol forma dels materials propis que conté.

6.4. L’usuari no adquireix drets o llicència en relació amb el servei ni els elements en aquest, excepte el dret limitat a utilitzar el servei d’acord amb les condicions aplicables. Únicament podrà utilitzar els continguts o elements als quals accedeixi a través dels serveis del Club per al seu propi ús i necessitats, obligant-se a no realitzar ni directament, ni indirectament una explotació comercial, ni dels serveis, ni dels materials , elements, o informació obtinguts a través dels mateixos.

7. Condicions del Servei

Nuestra empresa www.clubciclistabellver.com proporciona un canal de compravenda als usuaris i socis. No obstant això, no es responsabilitza dels conflictes que puguin sorgir de la compravenda de productes entre usuaris, ja que la seva única finalitat és servir com a canal de compravenda per connectar interessos comuns entre usuaris.

8. Protecció de Dades i Política de privadesa.

Normatives que estableix la Llei orgànica de protecció de dades a Espanya.

Llegir punts

8.1. El lloc www.clubciclistabellver.com compleix amb la normativa vigent establerta a la Llei 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, LOPD, i la resta de legislació que la desenvolupa.

8.2. Amb caràcter previ, es posa de manifest que per fer compres a www.clubciclistabellver.com, l’usuari haurà d’aportar prèviament determinades dades personals (nom, adreça, telèfon, e-mail), havent d’acceptar a la forma establerta en el mateix, d’acord amb la LOPD, el tractament de les vostres dades personals, per poder ser incorporat al nostre fitxer. Així mateix, “El Club” es compromet a cancel·lar les dades personals quan hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a la finalitat per a la qual van ser recollides.

8.3. En cas que l’usuari hagi sol·licitat i autoritzat l’enviament de publicitat i actualitzacions a la vostra adreça de correu electrònic podeu revocar aquesta sol·licitud des de l’enllaç “Donar de baixa el meu e-mail” que es troba a la part inferior dels butlletins informatius, o bé contactant amb “El Club” a través del correu electrònic imgemail1. En cas que l’usuari vulgui modificar alguna de la informació personal prèviament facilitada, podrà fer-ho des de l’enllaç “Canviar les preferències de subscripció“, també a la part inferior dels butlletins informatius.

8.4. L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, incloses al nostre fitxer amb núm. de registre 2151192329, en els termes establerts a la legislació vigent, demanant-ho gratuïtament desde aquí i que es farà efectiu en un termini màxim de 10 dies.

9. Política de l’ús de galetes.

Llegir punts

9.1. Cookie és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer usuari. El navegador de l’usuari memoritza cookies al disc dur només durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i no perjudicant l’ordinador. Les cookies no contenen cap mena d’informació personal específica, i la majoria s’esborren del disc dur en finalitzar la sessió de navegador (les anomenades cookies de sessió).

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard les cookies i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen en els ajustaments de seguretat les cookies temporals o memoritzades.

9.2. Sense el vostre exprés consentiment, mitjançant l’activació de les cookies al vostre navegador, www.clubciclistabellver.com no enllaçarà a les cookies les dades memoritzades amb les vostres dades personals proporcionades en el moment del registre o la compra.

9.3. Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts daccés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra duna comanda, realitzar la sol· licitud dinscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris al terminal de l’usuari com ara l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.

Cookies d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així fer el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la vostra navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que us oferim.

Cookies publicitàries: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la manera més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per això podem analitzar els seus hàbits de navegació a Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la que presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, cosa que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

Cookies de tercers: La web de www.clubciclistabellver.com pot utilitzar serveis de tercers que, per compte de www.clubciclistabellver.com, recopilaran informació amb finalitats estadístiques, d’ús del Site per part de l’usuari i per a la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del Website i altres serveis d’Internet.

9.5. L’Usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest Site, el tractament de la informació obtinguda en la forma i amb les finalitats esmentades anteriorment. I també reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament d’aquestes dades o informació rebutjant l’ús de Cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada amb aquesta finalitat al vostre navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes al vostre navegador pot no permetre l’ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.

9.6. Podeu permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador.

9.7. Si teniu dubtes sobre aquesta política de cookies, contacteu amb nosaltres a través del formulario de contacto.

10. Informació transmesa pels usuaris.

Llegir punts

10.1. Aquest lloc pot contenir fòrums públics, sales de conversa (xats), sistemes de comentaris i altres mecanismes mitjançant els quals els usuaris poden expressar la seva opinió i intercanviar arxius en format electrònic. Les informacions, comunicacions i fitxers que s’enviïn a través d’aquests fòrums i sales, juntament amb les adreces de correu electrònic i altres comunicacions divulgades pels usuaris no tindran la consideració de material confidencial.

10.2. Quan els usuaris transmetin o publiquin qualsevol tipus d’informació a aquest lloc, estaran atorgant autorització a “El Club” per utilitzar aquesta informació, incloent-hi, sense limitació, la utilització, reproducció, transmissió, publicació o enviament d’aquesta informació amb qualsevol objecte, incloent-hi , sense limitació, la reproducció, revelació, transmissió, publicació o tramesa d’aquesta informació.

10.3. “El Club” no assumeix cap responsabilitat pel contingut de la informació o de les comunicacions enviades pels seus usuaris a través d’aquestes àrees.

11. Exclusió de garanties i responsabilitats.

Llegir punts

11.1. Tota la informació continguda en aquest lloc se subministra “tal qual”, sense que “El Club” atorgui garanties de cap mena, tant expresses com implícites, relatives a la precisió, fiabilitat i integritat d’aquest lloc. “El Club” no atorga cap garantia, explícita o implícita, incloent-hi, a títol enunciatiu i no limitatiu, garanties per incompliment de qualitat, de comerciabilitat o d’idoneïtat per a una finalitat determinada.

11.2. “El Club” tampoc garanteix que aquest lloc web, o els servidors que l’allotgen, estiguin lliures de virus i altres tipus de programari potencialment perillós. Si garanteix que aquest lloc web estarà allotjat mitjançant un proveïdor de serveis de qualitat, però no s’assumiran responsabilitats que corresponguin a aquest proveïdor.

11.3. “El Club” no garanteix la disponibilitat, continuïtat, utilitat i infal·libilitat del funcionament d’aquest lloc, dels seus serveis o dels seus continguts; ni la fiabilitat o utilitat de la informació i continguts subministrats per tercers a través daquest lloc. Tot i que “El Club” realitza tot esforç raonable per garantir la disponibilitat, accés, continuïtat, i infal·libilitat del funcionament i dels seus serveis, “El Club” no garanteix les mateixes, ja que poden veure’s interferides per nombrosos factors aliens a ella. En conseqüència, no serà responsable, (amb els límits establerts a l’ordenament jurídic vigent), pels danys i perjudicis de tota naturalesa causats a l’usuari com a conseqüència de l’esmentada indisponibilitat, fallades d’accés i manca de continuïtat.

12. Limitació de responsabilitat.

Llegir punts

12.1. “El Club” no es responsabilitzarà de cap manera de qualsevol dany directe o indirecte, lucre cessant o pèrdua de dades i/o clients que es derivin de l’ús per part dels usuaris o de la impossibilitat d’ús d’aquest lloc web.

12.2. Aquest lloc pot contenir enllaços hipertextuals (“Links”) i remissions a altres llocs i pàgines web que poden no estar controlats per “El Club”, en aquests casos “El Club” no es responsabilitzarà dels continguts que puguin aparèixer en aquestes pàgines.

12.3. L’usuari accepta expressament deixar exempta “El Club” de qualsevol responsabilitat dels actes o omissions de l’usuari basades en els continguts allotjats en aquest lloc.

12.4. L’usuari entén i accepta expressament que qualsevol tipus de contingut o qualsevol altre tipus de material, que descarregueu o obtingueu de qualsevol altra forma a través d’aquest lloc es realitza pel vostre compte i risc, i que ell com a usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o pèrdua de dades causat als sistemes informàtics.

12.5. “El Club” ha posat tots els mitjans raonables per assegurar que la informació que conté aquest lloc web és correcta. No obstant això, els usuaris del lloc accepten conèixer que una part de la informació continguda en aquest lloc podria ser incorrecta, estar incompleta o antiquada, o contenir errors.

13. Dret d’exclusió i nul·litat parcial./strong>

Llegir punts

13.1. “El Club” es reserva el dret de cancel·lar, eliminar, o desautoritzar la utilització de tots o algun dels serveis del lloc web a qualsevol usuari sense necessitat de previ avís si al seu criteri, i en qualsevol tipus de circumstància, aquest estigués realitzant un ús incorrecte del mateix.

13.2. Si un Tribunal competent resol que qualsevol de les disposicions contingudes en aquestes condicions legals és il·lícita o nul·la, aquesta disposició serà exclosa si així es requereix legalment. L’usuari accepta expressament que la resta de disposicions no excloses no es veuran modificades, i que continuaran tenint plena vigència.

14. Llei aplicable i jurisdicció.

Llegir punts

14.1. Aquest lloc es troba ubicat i és operat des d’Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d’Espanya, sense que siguin aplicables els principis sobre conflicte de lleis. En aquells casos en què l’usuari no tingui la condició de consumidor, o que tingui el domicili fora d’Espanya, “El Club” i l’usuari se sotmetran als Jutjats i Tribunals de “La meva ciutat”, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

14.2. Si l’usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc des de fora d’Espanya, haurà de tenir present que ho fa per iniciativa pròpia, i que és responsable del compliment de les lleis locals pertinents.

15. Durada i revisió.

Llegir punts

15.1. Tot i que la relació jurídica entre “El Club” i l’usuari, derivada de l’accés i la utilització del lloc, té una durada indefinida, aquesta es considerarà finalitzada en el moment que la companyia modifiqui les presents condicions generals. En el moment en què la companyia anunciï la modificació de les condicions generals, i l’usuari accedeixi i utilitzi els serveis i continguts del lloc, es considerarà iniciada una nova relació jurídica entre les dues parts de caràcter igualment indefinit.

15.2. Sense perjudici de l’anterior, “El Club” està facultada per suspendre, interrompre, o donar per finalitzada de manera unilateral, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís ni justa causa, la prestació de qualsevol dels serveis que ofereix.

15.3. “El Club” es reserva el dret a revisar, unilateralment i sense avís previ, aquestes condicions d’ús en qualsevol moment. Les condicions revisades entraran en vigor tan bon punt quedin publicades en aquest lloc. Si l’usuari fa ús habitual d’aquest lloc haurà de revisar les condicions regularment, i s’abstindrà d’accedir al lloc si no considera acceptables qualsevol de les condicions revisades.

16. Plataforma de Resolució de Litigis a Línia.

Complint amb l’article 14 del Reglament núm. 524/2013 facilitem als usuaris de www.clubciclistabellver.com un enllaç cap a Plataforma de Resolució de Litigis en Línia de la Comissió Europea (Online Dispute Resolution – ODR), plataforma creada per agilitzar la tramitació, arbitratge , mediació i resolució de litigis al comerç electrònic. Aquesta eina atorga la possibilitat d’obtenir un recurs de queixa fora del que és estrictament judicial per assolir una resolució a possibles conflictes entre “El Club” i “L’Usuari”.

17. RGPD.

Llegir punts
17.1.Club Ciclista Bellver compleix amb la Llei RGPD i respecta la privadesa de les dades dels usuaris.

17.2. Aquestes dades són les dades que sol·licitem: nom complet, opcionalment nom del Club, telèfon, e-mail i adreça postal completa. Les dades bancàries no seran mai sol·licitades ni emmagatzemades directament per Club Ciclista Bellver, ja que la gestió de pagaments es realitza mitjançant transferència bancària o PayPal.

17.3. Acceptant les nostres Condicions Legals ens dónes el teu consentiment per emmagatzemar aquestes dades personals temporalment a la nostra Base de Dades. En qualsevol moment podràs fer valer els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

17.4. Et demanem determinades dades personals per poder servir-te els productes que ens sol·licites. Per realitzar adequadament el servei els emmagatzemem temporalment amb posterioritat a l’enviament dels productes per a la gestió més àgil de devolucions o reemplaçaments de productes, etc, en cas que sigui necessari.

17.5. Determinats processos automatitzats de la nostra botiga on-line recopilen adreças IP, per a finalitats merament estadístiques.

17.6. Alguns formularis de la nostra pàgina web, com ara el formulari de contacte o els formularis de comentaris recopilen informació bàsica de l’usuari (nom).