El club Bellver

Uneix‐te a nosaltres i.... a PEDALAR!!!!

El nostre Club Ciclista Bellver neix al 2014 per l’inquietud d’un grup d’amics, amb el principal objectiu de facilitar, fomentar i difondre la seva passió, la pràctica del ciclisme. Tant sigui de muntanya, com de carretera. Fomentar, d’aquesta manera, valors com el respecte, l’amistat, la responsabilitat, la perseverança o la bondat, que van estretament lligats a la pràctica d’aquest esport.
Per això comptem amb un marc incomparable, la vall de la Cerdanya. Orientada de Est a Oest, seguint el curs del riu Segre i rodejada d’altíssimes muntanyes (Puigpedrós, Carlit, Puigmal, Cadí...), compta amb unes 3.000h de sol anuals, que fan que sigui un espai idoni per a la pràctica del ciclisme.

cyclists-1534907_1920
round-2086759_1920
cyclist-1537843_1920

Si t’atrau el ciclisme de carretera, veuràs que a la comarca es viu molt intensament. Són molts els practicants que pots trobar per les carreteres de la plana i per els ports que ens rodegen.
Són nombroses les etapes del Tour de França o la Vuelta a Espanya que han travessat aquests paratges. El coll de la Creueta, la collada del Pedró, la collada de Tosses, l’ascensió a cap de Rec… i la proximitat dels 21 ports Andorrans, algun d’ells de 1ª categoria i Especial, com Arcalís, la Rabassa, la Gallina, Arinsal o Cabús, faran que a la comarca et sentís com un veritable professional gaudint d’uns paratges inigualables.
Si prefereixes el camp a través a Cerdanya trobaràs rutes per a tots els nivells. Innombrables senders, corriols i camins de terra que et portaran a descobrir el paisatge, la cultura, la gent, la tradició i la fauna i la flora d’un paisatge extraordinari.
Y si el que t’atrau es l’adrenalina, a les pistes d’esquí de la Molina, podràs posar‐te a prova en un descens vertiginós!
Sigui quina sigui la teva especialitat, tens un lloc al nostre club per practicar aquest esport.
Uneix‐te a nosaltres i ....a PEDALAR!!!!

logo
Equipaciones